Gerber - :: GERBER :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

“GERBER-EXPORT” D.O.O Vitoševac je privredno drustvo osnovano 1993. Godine od strane Dragiše Milenovića pod cijim rukovodstvom I danas posluje. Poslovni i proizvodni objekti povrsine oko 4000 m2  stacionirani su u selu Vitoševac, opstina Razanj, na udaljenosti oko 15 km od autoputa E-75. Osnovna delatnost je proizvodnja metalnih konstrukcija I izrada montaznih objekata siroke namene. Projekti se izradjuju po sopstvenoj projektnoj dokumentaciji i po dokumentaciji narucioca, odnosno investitora radova.

U pogonima “GERBER-EXPORT”-a na raspolozivoj opremi se mogu izraditi mosne i konzolne dizalice, poljoprivredna mehanizacija i oprema, metalni delovi za namestaj kao I druga metalna galanterija. Mogu se takodje izvrsiti specificne usluge obrade metala na zahtev kupaca.

Privredno drustvo raspolaze sa odgovarajucom opremom potrebnom za brzo i kvalitetno obavljanje svojih delatnosti. Posedujemo masine za obradu skidanjem strugotine {strugovi, glodalice, brusilice} masine za obradu deformisanjem  - hidraulicne prese  300 t, ekscentar prese, cnc - apkant prese, hidraulicne makaze, masine za saijanje cevi i hladno oblikovanih profila, masine za probijanje i procecanje materijala, aparate i masine za zavarivanje svim postupcima MIG, MAG, TIG, i REL, kao i dva lasera za secenje limova. U pogonima se nalaze komora  i peć za zastitu materijala elektrostatičkim postupkom. Kvalitetna I brza montaza na terenu postize se auto dizalicom nosivosti 35 t.  Privredno drustvo “GERBER-EXPORT” zaposljava 35 radnika masinske struke, od kojih su tri diplomirana masinska inzenjera. Svi radnici imaju veliko iskustvo u struci. U preduzecu se poklanja velika paznja stalnom unapredjivanju kvaliteta proizvoda. Tokom 2011. godine uveden je sistem kvaliteta ISO 9001/2008. Tezi se stalnom unapredjenu uslova za zdrav i bezbedan rad svih zaposlenih, kao i ocuvanju zivotne sredine.

 
REFERENC LISTA:
Copyright © 2016. Gerber.Sva prava zadržana
Vrati se na sadržaj | Povratak na glavni meni